A szellemi tulajdon védelme
 

BE SMART startup verseny – hazai feltörekvő vállalkozások jelentkezését várják

A A A    Nyomtatható verzió

A hazai innovatív vállalkozások részére hirdet versenyt a Budapesti Vállalkozásfejlesztési Közalapítvány (BVK) ötödik alkalommal, ezúttal a Düsseldorfi Magyar Főkonzulátussal, a think.BDPST-el és a Vodafone Deutschlanddal együttműködve.

A kétfordulós versenyre különböző témákban várják a startupok jelentkezését.

1.       Smart city és mobilitás;

2.       A jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia

A  2017. március 28-án megrendezendő Düsseldorfi Magyar Startup Event smart city és mobilitás  témában működő magyar startupok német piacra lépését szeretnék elősegíteni. A startupoknak lehetősége lesz egyedi bemutatkozásra, pitch-ek és one-on-one megbeszélések formájában az észak-rajna-vesztfáliai régióban jelen lévő nagyvállalatok innovációs vezetői, befektetők és a helyi kereskedelemfejlesztési szervezetek képviselői előtt.

A think.BDPST rendezvény kísérő eseményeként 2017. március 30-31-én megrendezendő Startup Corner a jövő munkahelyei, a jövő oktatása, egészségügyi innováció és mesterséges intelligencia témában várja a startupok jelentkezését. A startupoknak lehetősége lesz kiállításon és pitch session formájában bemutatkozni nemzetközi és hazai innovációs szakemberek, befektetők és nagyvállalatok innovációs vezetői előtt.

Február 10-ig várják a jelentkezéseket a szervezők.

A BVK a nyertes startupok részére mentorálást nyújt, hozzájárul ismertségük növekedéséhez, információkkal látja el őket a hazai és a nemzetközi startup világ aktuális eseményeiről, további rendezvényen való megjelenési lehetőséget biztosít számukra - áll az MTI-hez eljuttatott közleményükben.

 A pályázati kiírásról bővebben az alábbi linken lehet tájékozódni: http://bvk.hu/5-be-smart-startup-verseny-palyazati-kiiras/

 

Források:

 5. Be Smart startup verseny – pályázati kiírás – bvk.hu – 2016. december 22.

Ismét meghirdette a BE SMART startup versenyt a BVK – webradio.hu – 2017. január 03.

 

Kép forrása: www.bvk.hu