A szellemi tulajdon védelme
 

Hamarosan lejár a 25. Magyar Innovációs Nagydíj Pályázat beadási határideje

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Innovációs Szövetség és a Magyar Innovációs Alapítvány huszonötödik alkalommal kiírt Magyar Innovációs Nagydíj Pályázatára 2017. február 15-ig lehet jelentkezni.

Az évente meghirdetett pályázat azokat a magyar egyéni vállalkozókat, vagy Magyarországon bejegyzett társaságokat jutalmazza, amelyek a pályázati kiírást megelőző évben kiemelkedő műszaki, technológiai vagy gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

Az elbírálás során a bírálóbizottság a 2016-ban elért többleteredmény/többletárbevétel, és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett, az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

A nagydíj mellett a kiemelkedő innovációs tevékenységeket további öt kategóriában ismerik el: Ipari-, Agrár-, Környezetvédelmi Innovációs-, valamint a Nemzeti Fejlesztési Minisztérium és a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala Innovációs Díjai. A legeredményesebb, 2014. január 1. után alapított startup vállalkozás a Magyar Innovációs Szövetség Startup Innovációs Díját nyeri el.

A díjak ünnepélyes átadására 2017. március végén kerül sor az Országházban.

A pályázattal kapcsolatban további információ a Magyar Innovációs Szövetség honlapján olvasható.

 

Forrás:

Pályázat a 2016. évi legjelentősebb innovációs teljesítmény elismerésére – innovacio.hu – 2016. december 12.

Kép forrása: www.innovácio.hu