A szellemi tulajdon védelme
 

Átadták a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíj elismeréseket

A A A    Nyomtatható verzió

2016 kiemelkedő innovációiért vehették át az Innovációs Nagydíj elismeréseket március 29-én az Országgyűlés épületében.

A2016. év Nagydíját a 77 Elektronika Műszeripari Kft. kapta a gyógyászatban használt félautomata vizelet üledék analizátor termékcsalád kifejlesztéséért és forgalmazásáért.

A Nemzetgazdasági Minisztérium 2016. évi Ipari Innovációs Díját a Starschema Kft.a Big Data Management szolgáltatásáért vehette át.

A Földművelésügyi Minisztérium 2016. évi Agrár Innovációs Díját a MAD WINE Kereskedelmi és Szolgáltató Kft.a MÁD brand, a világ új íze innovációértérdemelte ki.

A Nemzeti Fejlesztési Minisztérium 2016. évi Innovációs Díját az MVM Paksi Atomerőmű Zrt-nek a 15 hónapos üzemeltetési ciklus bevezetése a Paksi Atomerőműben c. innovációért ítélték oda.

A Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala 2016. évi Innovációs Díjában a Kompozitor Műanyagipari Fejlesztő Kft. képviselője a FuranFlex, nagy hő- és korrózióállóságú flexibilis műanyag béléscső rendszer kifejlesztéséért és forgalmazásáértrészesült.

A Magyar Innovációs Szövetség 2016. évi startup innovációs díját az AImotive Informatikai Kft.az önvezető autózást segítő AImotive aiDrive kifejlesztéséért vehette át.

A pályázati lehetőségről és a díjazottakról bővebben a MISZ honlapján lehet tájékozódni.

A felhívásra beérkezett pályázatok értékelésénél a bizottság az innovációval 2016-ban elért többleteredményt, az egyéb műszaki és gazdasági előnyt, az eredetiséget, az újszerűséget, a társadalmi hasznosságot mérlegelte.

 

 

Források:

Átadták a 2016. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázat elismeréseit –  MTI – 2017. március 29.

XXV. INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ – MISZ – 2017. március 29.

Kép forrása: http://www.innoteka.hu