A szellemi tulajdon védelme
 

Új online platformmal segítik a hazai innováció szereplőit

A A A    Nyomtatható verzió

Az IBM Magyarország, a Design Terminál és az E-Group együttműködésében létrehozott új online portál célja, hogy összefogja a budapesti kreatív ökoszisztéma szereplőit: műhelyeket, startupokat, nagyvállalatokat és mindazokat, akik e közösséghez csatlakozni szeretnének.

A Budapest Makers weboldal a fővárosban működő startupokat, innovációban érdekelt vállalatokat, műhelyeket és a kreatív ipar szereplőit folyamatosan bővülő adatbázisban gyűjti össze. A térképalapú adatbázis olyan felületet fog biztosítani a vállalkozást indítani akaró hazai fiatalok vagy épp a külföldi befektetők számára, amelyen megtalálják a számukra fontos információkat és témákat.

Az oldal szerkesztéséért a Design Terminal csapata felel, de az alapítók azt szeretnék, ha a tartalom továbbra is az érintettek közreműködésével bővülne. Várják mindazok - hallgatók, vagy már működő vállalkozások - jelentkezését, akik szeretnének hozzátenni az oldalhoz, akár fejlesztés, tartalom, vagy kommunikáció szempontjából.

Budapestet a régió elsőszámú kreatív és innovatív ökoszisztémájává kívánják tenni, amiben jelentős szerepe van a most megszülető Budapest Makers portálnak is.

A weboldal elérhetősége: http://www.budapestmakers.com/

 

Forrás:

Elindult az innovációs ökoszisztéma új platformja  - gyartastrend.hu – 2017. június 22.

Kép forrása:  http://dbh-group.com/hu/elindult-a-budapest-makers/