A szellemi tulajdon védelme
 

PowerUp! – Verseny a fenntartható energiagazdálkodás jegyében

A A A    Nyomtatható verzió

Harmadik alkalommal hirdették meg a fenntartható energia szektor fejlesztésének előmozdítása érdekében létrejött „PowerUp” versenyt. A megmérettetés célja, hogy ne csak olyan projektek szülessenek, amelyek Európa természetvédelmét szolgálják, hanem azok – kereskedelmi forgalomba hozatalukkal – akár globális szinten is éreztessék hatásukat.

A nyertesek a pénzbeli jutalom mellett hozzáférést kapnak Európa vezető fenntartható energiagazdálkodását támogató vállalata, az InnoEnergy gyorsító programjához (InnoEnergy Highway®), amely segítséget nyújt ahhoz, hogy a tervekből piaci termékek lehessenek.

Ehhez akár 150.000 eurós támogatásban is részesülhetnek a kiválasztott projektek. A fiatal vállalkozók támogatást kapnak a termékfejlesztéshez és a termékvédelemhez, valamint a piacra lépés, a csapatépítés és a finanszírozási folyamatok menedzseléséhez. Mindemellett az InnoEnergy révén kapcsolatba léphetnek az energiapiac 150 jelentős szereplőjével is.

Az InnoEnergy harmadik PowerUp! versenyére idén már 23 ország: Albánia, Bosznia és Hercegovina, Bulgária, Ciprus, Cseh Köztársaság, Észtország, Görögország, Grúzia, Horvátország, Lengyelország, Lettország, Litvánia, Macedónia, Magyarország, Moldova, Montenegró, Örményország, Románia, Szerbia, Szlovákia, Szlovénia, Törökország és Ukrajna vállalkozóinak, illetve start-up cégeinek a jelentkezését várják, amelyek powerup.innoenergy.com regisztrálhatják a részvételi szándékukat.

A szervezők szeptember 11-ig várják a jelentkezéseket.

 

Forrás:

A nagy sikerre való tekintettel ismét várják a magyar fejlesztéseket! – technokrata.hu – 2017. június 30.

Kép forrása: http://www.piacesprofit.hu/klimablog/fenntarthato_fejlodes/a-fenntarthato-energiagazdalkodas-segithet-a-legszegenyebbeken/