A szellemi tulajdon védelme
 

A Telenor Magyarország idén is meghirdette akcelerátor pályázatát

A A A    Nyomtatható verzió

A Telenor Magyarország újra meghirdette a magyar startupokat támogató akcelerátor programját.

Ennek köszönhetően öt hónapos intenzív képzésen vehet majd részt a törökbálinti Telenor Házban, illetve a Kaptárban az a három szerencsés vállalkozás, akiket a zsűri kiválaszt a meghirdetett programra jelentkezők közül.

A nyertes startupok szakértő mentorokhoz, tapasztalt felsővezetőkhöz, pénzügyi forrásokhoz, befektetőkhöz, valamint a Telenor Csoport nemzetközi ügyfélköréhez és partnerhálózatához hozzáférve nyerhetnek a fejlődésükhöz szükséges lendületet és befektetést.

A februárig tartó workshopokon és mentoring-foglalkozásokon service design, lean és agilis módszertan, UI/UX, digitális marketing, growth hacking, fund raising és pitching ismereteket szerezhetnek a nyertes vállalkozások.

A mentori szerepet a magyar befektetői társadalom legtapasztaltabb résztvevői vállalták:

Pistyur Veronika (Bridge Budapest), Oszkó Péter (Oxo Group), Varga Zoltán (Central Invest), Várkonyi Balázs (Extreme Digital), Vinnai Balázs (Misys Digital Channels) és hatodik mentorként csatlakozott hozzájuk Simó György (Day One Capital).

A Telenor mellett a program támogatója a Microsoft és a Samsung is. A résztvevő startupok tagjai a Telenor Hello Data tarifacsomag mellé, Samsung S8 készülékeket és Microsoft Bizspark felhőszolgáltatást is kapnak.

A jelentkezni a http://www.telenor.hu/accelerateoldalán lehet 2017. szeptember 4-ig.

 

Forrás:

A legjobb magyar startupokat várja a Telenor Accelerate program – hirek.prim.hu – 2017. június 7.

Kép forrása: https://www.telenor.hu/sajto/sajtokozlemenyek/1293