A szellemi tulajdon védelme
 

Az éttermeket és a futárokat kapcsolja össze az új magyar alkalmazás

A A A    Nyomtatható verzió

A futárkodás új dimenzióját nyitja meg a Sendee néven Budapesten már elérhető, új magyar fejlesztésű alkalmazás. Az éttermeket és futárokat összekapcsoló applikáció előnye, hogy olyanokat is jövedelemhez segít, akik nem tudnak, vagy nem akarnak főállásban dolgozni.

Az innováció szabadabb munkavállalást és megbízható költségtervezést jelent partnerei számára, emellett kifehéríti” a futárpiacot, mivel kizárólag adószámmal rendelkező vállalkozások, egyéni vállalkozók használhatják.

A Sendee elsődleges, hosszú távú célja, hogy a mindig rendelkezésre álló futárok segítségével az étel még a legforgalmasabb időszakokban is késés nélkül jusson el az étteremtől a megrendelőig.

„Amikor egy étterem lead egy házhozszállítási rendelést, a rendszer felajánlja azt a földrajzilag legközelebbi futárnak. A futár azt egy kattintással elfogadhatja, és már mehet is az ételért” – olvasható a kreativ.hu oldalán.

A startupot Szőke Gergő, az Uber volt marketingvezetője, Blaski Dániel tech fejlesztésvezető és Polgár „Rozmy” Péter, designer működteti. A startup indulótőkéjét, a fejlesztés finanszírozását a közlemény szerint fővárosi étteremtulajdonosok adták össze.

A Sendee alkalmazás egyelőre csak Androidra készült el, az iOs verzió fejlesztés alatt áll.

 

Forrás:

Magyar futárstartup indult – kreativ.hu– 2017. augusztus 15.