A szellemi tulajdon védelme
 

Budapest Építészeti Nívódíja 2017

A A A    Nyomtatható verzió

A pályázat célja, hogy elősegítse az új értékek teremtését, a hagyományos értékek megőrzését, valamint az építészeti és környezeti kultúra fejlődését. Kiemelt feladata, hogy elismerje és megismertesse a városképet formáló építészeti alkotásokat, bemutassa az igényesen megtervezett és létrejött alkotásokban résztvevők példaértékű együttműködését a további magas színvonalú, innovatív beruházások ösztönzése érdekében. Cél, hogy a Budapest Építészeti Nívódíja 2017 odaítélésével a legkiemelkedőbb alkotások megkapják a megérdemelt figyelmet és nyilvánosságot.

Pályázni csak a 2014. január 1. és 2016. december 31. között megvalósult alkotásokkal lehet. Olyan Budapest közigazgatási területén található alkotások vehetnek részt, melyek Budapest építészeti arculatát vagy egy városrész használatát, megjelenését javítják.

A pályázati adatlap és jelentkezési lap a Budapesti Építész Kamara honlapjáról letölthető: www.budapestiepiteszkamara.hu

A díjazásra összesen 3.000.000.-Ft áll rendelkezésre. Egy-egy pályamű díjazott összege bruttó 500.000.-Ft-nál kevesebb nem lehet.

A pályázati kiírásról bővebben az építészkamara oldalán lehet tájékozódni.

 

Forrás:

Budapest építészeti Nívódíja 2017 – epiteszforum.hu – 2017. augusztus 15.

Kép forrása: http://www.budapestiepiteszkamara.hu/index.php