A szellemi tulajdon védelme
 

HairHanger, hogy a zuhanyzás hajmentes legyen!

A A A    Nyomtatható verzió

Magyar diákok ötletéből született a HairHanger eszköz, ami segít megelőzni a hajszálak lefolyóba jutását. Kitalálták, megtervezték, majd gyártót kerestek és elkészítették a prototípust. Színes, dizájnos, csinos, egyszerű és nagyszerű!

Egy falra szerelhető, műanyag eszközről van szó, amin apró, műanyag lábacskák felelősek azért, hogy összegyűjtsék az ujjakra tekeredett hajszálakat.

A fiatal magyar csapat 20 ezer dollárt szeretne összegyűjteni, amelyre a HairHanger gyártás beindításához van szükség, ezért az Indiegogo közösségi finanszírozó oldalonfogadják a HairHanger-re szóló megrendeléseket.

Az Indiegogo-n 12 dollárért egy, 40 dollárért négy, 80 dollárért tíz HairHangert kapható, de majd csak akkor, ha elindul a gyártás. A “fixed founding” azt jelenti ugyanis, hogy a támogatás csak akkor jut el a címzettekhez, ha összegyűlik a kitűzött 20 ezer dolláros cél.

 

Forrás:

Téged is zavar a kihulló haj a fürdőkádban? Ez a magyar találmány oldhatja meg a problémád – szeretlekmagyarorszag.hu – 2017. augusztus 21.

Kép forrása: https://www.facebook.com/hairhanger/