A szellemi tulajdon védelme
 

Az „ArtHungry művészeti oldal és adatbázis” versenyt hirdet kreatív alkotók részére

A A A    Nyomtatható verzió

Az ArtHungry.com online közösségi oldal és művészeti adatbázis keresi az elmúlt 1 év – az oldalra feltöltött - legjobb minőségű hazai alkotásait a tervezőgrafika, a képgrafika és a formatervezés témakörökben.

A verseny kritériuma az eredetiség, a magas szakmai hozzáértéssel elkészített kivitelezés, valamint az alkotások igényes, megfelelő prezentálása az ArtHungry.com felületén.

A zsűri kategóriánként három-három díjat oszt ki. A benevezett munkák atutomatikusan részt vesznek egy közönségszavazáson, a legtöbb online szavazatot kapott pályamű szintén elismerésben részesül.

A rendezvény az idei Design Hét Budapest programsorozat része. A nevezéseket október 6-ig várják, az ünnepélyes díjátadó október 12-én 19:00-órakor lesz a Bálna Budapestben.

Az ArtHungry.com egy független online közösségi oldal és művészeti adatbázis, mely 2015-ben indult el azzal a céllal, hogy a hazai kreatív alkotók egy közös felületen megoszthassák alkotásaikat, gondolataikat, véleményezzék egymás munkáját és kapcsolatokat építhessenek. Az oldalra bárki, bármikor ingyenesen feltöltheti portfólióját, blogolhat, kommentelhet, követhet másokat, belső üzeneteket küldhet és kreatív alkotócsoportokat is létrehozhat. Az oldalnak több ezer aktív regisztrált tagja van és közel négyezer munkát publikáltak már rajta.

 

Forrás:

3. ArtHungry Díj: Grafika & Design – elindult a nevezési időszak – stilblog.hu – 2017. szeptember 21.