A szellemi tulajdon védelme
 

KKV top 100 díj

A A A    Nyomtatható verzió

Díj odaítélésével ismerik el a KKV-szektorban legjobban teljesítő cégeket.

A KKV top 100 díj megálmodói – Tárnyik Pál és Bauer Éva – együtt és külön-külön is jól ismerik a gazdasági élet szereplőit, azon belül a kkv-k problémáit, mivel gyakorló vállalkozóként naponta néznek szembe a kihívásokkal.

Küldetésük célja, hogy a gazdaság motorját adó legeredményesebb KKV-k megkapják azt az elismerést és segítséget, amit megérdemelnek. Ennek jegyében a díj odaítélése mellett tudásalapú konferenciákkal, rendezvényekkel és különféle kiadványokkal segítik a területet.

A KKV top 100 díj odaítélése nemcsak egy elismerés a cégek számára, de tanúsítvány is egyben, mely egyértelműen azt kommunikálja: díjazottja eredményes, nincs adóssága, megbízhatóan fizeti az alvállalkozóit, területének egyik legjobbja.

Kik kaphatják meg a KKV TOP 100 elismerést?

Egy független szakértőkből álló bizottság egy előre megtervezett kritériumrendszer alapján ítéli oda a cégeknek a tanúsítványt. Összesen öt szektorban (kereskedelem, szolgáltatás, ipar, építőipar, agráripar), szektoronként 100 db céget választ ki a szakmai zsűri.

A konferenciasorozat és a díjátadó gála 2018. március 22-én veszi kezdetét.

Ha szeretné tudni, hogyan teljesített az Ön cége az elmúlt években, látogassa meg az alábbi oldalt: https://kkvtop100.hu/#bennevagyok

A témával kapcsolatban bővebb információk a https://kkvtop100.hu/ oldalán érhetők el.

 

Forrás:

KKV top 100 oldal - https://kkvtop100.hu/.

Kép forrása: https://www.facebook.com/kkvtop100/