A szellemi tulajdon védelme
 

Nemzeti Kiválósági Program pályázat

A A A    Nyomtatható verzió

A Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal (NKFIH) 2018-ban is meghirdette „Nemzeti Kiválósági Program”-ját, melyre kutató-tudásközvetítő szervezetek vagy kutató-tudásközvetítő szervezetek és vállalkozások konzorciumának jelentkezését várják.

Az NKFI alap nyújtotta támogatások célja, hogy kiszámítható forrást biztosítson a magyar gazdaság innovációjának ösztönzésére, lehetővé tegye a gazdaság és a társadalmi élet területein hasznosuló kutatás-fejlesztés erősítését, a hazai és külföldi kutatási eredmények hasznosítását, az innovációs infrastruktúra és annak körébe tartozó szolgáltató tevékenységek fejlesztését.

Idén öt alprogramra nyílik lehetőség pályázni:

„A” alprogram: ELI-hez kapcsolódó, elsősorban kísérleti kutatások Nemzeti Programja

„B” alprogram: A mesterséges intelligencia alkalmazását megalapozó kutatások Nemzeti Programja „C” alprogram: A magyar társadalom biztonságát elősegítő Nemzeti Program

„D” alprogram: „Tiszta ivóvíz” Nemzeti Program

„E” alprogram: Fehérjetudomány és alkalmazásai Nemzeti Program.

 

A rendelkezésre álló teljes pályázati keretösszeg 5 milliárd forint.

A támogatási kérelmet a www.palyazat.gov.hu oldalon keresztül elérhető Pályázati e-ügyintézés felületen történő bejelentkezést követően, on-line pályázati kitöltő programmal kell elkészíteni.

A támogatási kérelmek benyújtására 2018. február 28-án 14.00-óráig van lehetőség.

További információk az NKFI oldalán, az alábbi linken http://nkfih.gov.hu/palyazatok/hazai-kfi-palyazatok/nkfia-palyazatok/palyazati-felhivasok/2018/nemzeti-kivalosagi-program/2018-121-nkp olvashatók.

 

Forrás:

Nemzeti kiválósági program (2018.1.2.1-NKP) – nkfi – 2018. január 23.

Kép forrása: http://nkfih.gov.hu/