A szellemi tulajdon védelme
 

Agymozgató chatbotot fejlesztett a magyar RoboRobo csapata

A A A    Nyomtatható verzió

A Messenger Botok fejlesztésére szakosodott RoboRobo csapat legújabb, Agymozgató bot fejlesztése is slágertermék lett, akárcsak korábbi, SIHUHU névre keresztelt appja.

Mi is az a chatbot?

Egy mesterséges intelligenciával rendelkező szoftver, mely képes tanulni a felhasználóktól érkező információkból. Minél több információt kapnak, annál okosabbak lesznek. A Chatbotok kizárólag a szöveges üzenetküldésen keresztül végzik el a feladataikat. Rendkívüli előnye, hogy nincs szükség külön alkalmazás letöltésére. Szükség van azonban internet kapcsolatra és egy üzenetküldő alkalmazásra. – forrás: WEBoptim

A RoboRobocsapat Agymozgató botja találós kérdéseket küld a Messenger üzentküldő alkalmazásán keresztül. Rengeteg érdekes feladvány szerepel a palettáján. Az összeállított furfangos kérdések, rövid, mókás rímek rendkívül szórakoztatóak, azonban még a felnőttek számára is tartogatnak kihívásokat. Ha a játékosnak nem jut eszébe a megfejtés, vagy rossz a tippje, akkor a bot segítséget ad a megfejtéshez. Magát a kérdezz-felelek folyamatot humoros gif-ek teszik még szórakoztatóbbá.

A játék elérhető a  https://m.me/agymozgato/ linken.

A fejlesztő csapat hivatalos oldala: https://roborobo.hu/

 

Forrás:

Találós kérdéseket ad fel neked egy új magyar app a Messengeren – hatalmas a sikere – szeretlekmagyarorszag.hu – 2018. január 28.

Kép forrása:  https://roborobo.hu/