A szellemi tulajdon védelme
 

Új magyar innováció a szállodaiparban

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar TMRW (tomorrow) Kft. Hotels alkalmazásának köszönhetően megnyílt az első papírmentes szálloda KViHotel Budapest néven.

A magyar applikáció lehetővé teszi, hogy a szálloda minden vendégoldali szolgáltatását rajta keresztül, egészen a foglalástól a kijelentkezésig kezelje a vendég. A bejelentkezés nincs helyhez kötve, a bejelentkezési ablak 48 órával érkezés előtt megnyílik, amikor kiválasztható az emelet és a szoba. A bejelentkezést követően e-mail üzenetekben folyamatosan tájékoztatják a vendéget. A vendégnek lehetősége van okostelefonjával a szobája hőmérsékletének beállítására is, hogy érkezéskor a kért hőmérséklet fogadja. A szálloda virtuális recepciósa az ajtónyitástól az étterem ajánlásáig éjjel-nappal mindenben segítséget tud nyújtani. Kijelentkezéskor, a vendég e-számlát kap a fizetésről.

A fejlesztők az informatikai biztonságra és az azonosításra nagy hangsúlyt fektettek, alkalmazásuk az adatvédelmi szabályozásnak is teljes egészében megfelel, ugyanis azt már az új uniós adatvédelmi rendeletnek (GDPR) megfelelően alakították ki.

A magyar fejlesztő cég az alkalmazást további magyarországi és európai hoteleknek tervezi licencbe adni, a fejlesztés és a beruházás értékét pedig üzleti titokként kezelik.

 

Forrás:

Megnyílt hazánk első papírmentes szállodája – vg.hu – 2018. március 05.

Kép forrása:  https://www.indiamart.com/