A szellemi tulajdon védelme
 

2018-ban is elindult a PowerUP!

A A A    Nyomtatható verzió

Az idei már a negyedik alkalom, hogy meghirdették a fenntartható energia szektor fejlesztésének előmozdítása érdekében létrejött PowerUP! versenyt, melynek  célja, hogy olyan projektek szülessenek, amelyek kereskedelmi forgalomba hozatalukkal hozzájárulnak Európa és a világ természetvédelméhez.

A szervező, az InnoEnergy – az előző évekhez hasonlóan – a környezetkímélő technológiákat, szolgáltatásokat kínáló, ún. cleantech-ágazatban tevékenykedő startup vállalkozások jelentkezését várja.

A PowerUp! a 20.000 eurós fődíj mellett óriási lehetőség a nemzetközi piacra lépésre, amihez a kiválasztott projektek valódi szakmai támogatást és kapcsolatrendszert kapnak, valamint elérhetővé válik számukra egy 150.000 eurós befektetés is az InnoEnergy Highway® inkubátor program keretében. 

A részvételhez szükség van egy termékprototípusra, egy csapatra és a kitöltött jelentkezési lap egy példányának benyújtására.

A jelentkezési határidő április 15.

A pályázati űrlap megtalálható a verseny weboldalán: www.powerup.innoenergy.com

 

Forrás:

PowerUP!2018: ismét várják a magyar startupokat Közép-Európa legnagyobb energetikai versenyén – pbkik.hu – 2018. március 09.

Kép forrása: http://www.powerup.innoenergy.com/en/