A szellemi tulajdon védelme
 

Már lehet jelentkezni a Budapest Építészeti Nívódíj 2018 elnyerésére

A A A    Nyomtatható verzió

A Budapesti Építész Kamara és Budapest Főváros Önkormányzata „Budapest Építészeti Nívódíja 2018” címmel – a főváros egyedülálló természeti, táji helyzetével harmóniában lévő épített örökség fenntartása és értékalapú fejlesztése érdekében – az idén is nyilvános pályázatot hirdet.

A pályázat célja, hogy elősegítse az új értékek teremtését, a hagyományos értékek megőrzését, valamint az építészeti és környezeti kultúra fejlődését.

A pályázat kiemelt feladata, hogy elismerje és megismertesse a városképet formáló építészeti alkotásokat, bemutassa az igényesen megtervezett és létrejött alkotásokban résztvevők példaértékű együttműködését a további magas színvonalú, innovatív beruházások ösztönzése érdekében.

A pályázaton felelős tervező építészek, építtetők és tulajdonosok vehetnek részt. További feltétel, hogy az elkészült alkotást 2015. január 1. - 2017. december 31. közötti időszakban adták át.

A pályamunkák szeptember 14-én 16:00-ig nyújthatók be, míg az eredményhirdetésre és a díjátadó ünnepségre november 15-én kerül sor.

A részletekről bővebben az alábbi linken olvashatunk: http://bpnivodij.hu/

 

Forrás:

BUDAPEST ÉPÍTÉSZETI NÍVÓDÍJA 2018 – lachnerkozpont.hu – 2018. augusztus 01.

Kép forrása: http://bpnivodij.hu/