A szellemi tulajdon védelme
 

Tudományok Fővárosa 2018

A A A    Nyomtatható verzió

Szeptember 23-án, vasárnap a tudomány iránt érdeklődő látogatókat várja a Tudományok Fővárosa 2018 rendezvény Budapesten, az Akváriumban.

A rendezvény célja a felnövekvő generációk figyelmének felkeltése a felfedezések, a tudományok, az innováció, a kutatás-fejlesztés iránt, a mérnöki és tudományos pálya népszerűsítése, az utánpótlás megalapozása. Az eseményen a legnagyobb magyar innovátorok, a hazai kutatás-fejlesztésben élen járó vállalatok, startup cégek, fiatal kutatók, kutató intézmények, tudományos és technológiai szervezetek, főiskolák és egyetemek bemutatkozását láthatják az érdeklődők.

A 60-at is meghaladó kiállító a fiatalok és a gyermekes családok számára egyaránt érdekes, látványos programokkal készülnek a rendezvényre.

„Beszélgess élőben a világűrt megjárt űrhajósokkal…
…akiket a NASA-ból kapcsolunk. Menjünk együtt körbe a CERN-ben és nézzünk bele a részecskekutatás elképesztő világába. Érezd az adrenalin száguldását a Drónok Harcán, nézd meg élőben a Szaturnusz gyűrűit és találkozz személyesen a legmenőbb és leginspirálóbb magyar kutatókkal és mérnökökkel, tech vállalkozókkal. Szerintünk utána Te is tudós akarsz majd lenni…” olvasható a tudomanyokfovarosa.hu programajánló oldalán.

 

Forrás:

TUDOMÁNYOK FŐVÁROSA 2018 – http://tudomanyokfovarosa.hu/ .

Kép forrása: http://tudomanyokfovarosa.hu/