A szellemi tulajdon védelme
 

Öt innovatív cég képviseli majd hazánkat a Las Vegas-i CES-en

A A A    Nyomtatható verzió

2019. január 8-11. között a legfrissebb digitális trendeket bemutató innovációs seregszemlén öt magyar fejlesztőcég is bemutatkozik Las Vegasban.

A CES (Consumer Electronics Show) konferenciával egybekötött bemutatóján 4500 nagyvállalat és startup mutatja be innovációját a világ minden tájáról. A szervezők 155 országból több mint 180.000 látogatót várnak a rendezvényre.

A leginnovatívabb ötletek bemutatkozásának teret biztosító CES igazi áttörést hozhat a feltörekvő startup-ok, illetve a már nemzetközi sikerekkel büszkélkedhető cégeknek – kapcsolatépítési, befektetési lehetőséget biztosítva a globális piaci szereplőkkel.

A Las Vegas-i forgatagban 2019 januárjában az alábbi hazai innovatív vállalkozások képviselik majd hazánkat:

„A Dobox, kifejezetten Apple termékekre fejlesztett hordozható vezetéknélküli dokkoló állomását állítja majd ki, a GPS Tuneroutdoor- és biciklis navigációs applikációját, illetve e-bike vezérlés rendszerét, míg a Grepton Informatikai Zrt. kiterjesztett (AR)- és virtuális valóság (VR) mutatja be. Az autós navigációs és infotainment szoftvereiről ismert NNG autós kiberbiztonsági megoldására, és iGo nacigációs szoftverére próbálja majd felhívni a figyelmet. Részt vesz továbbá a kiállításon hazánkból a Safeskin is, mely különleges lopásgátló tokokat gyárt iPhone-ra”. – olvasható az orientpress.hu oldalán.

 

Forrás:

Öt magyar cég a világ legnagyobb technológiai show-ján – orientpress.hu – 2018. november 22.

Kép forrása: https://www.ces.tech/