A szellemi tulajdon védelme
 

Átadták az „Év Terméke Díj 2018” elismeréseit

A A A    Nyomtatható verzió

Az Év terméke díj „Product of the Year” (POY), világszerte ismert innovációs termékdíjazási rendszer, hazánkban 2011-ben vezették be, idén nyolcadik alkalommal adták át az elismeréseket. A most díjazott termékeket a fogyasztók döntését elemző Inspira Research reprezentatív, 2000 fős kutatása alapján választották ki. A „Product of the Year” védjegyet minden országban nemzeti nyelven használják. Magyarországon a fogyasztók „Az Év Terméke Díj” védjeggyel találkozhatnak az arra érdemesnek ítélt termékeken. A díj nem csak az adott márka megítélése miatt lehet fontos, de a felmérések azt mutatják, hogy jelentős üzleti előnnyel is járhat.

2019-es évben az Év terméke díj választáson, a legtöbb elismerést a Lidl termékei nyerték.
Előre csomagolt friss hal kategóriában a Fresh Fish Today Friss afrikai harcsa és egész pisztráng, saját márkás mosókapszula kategóriában a Formil mosókapszula termékcsalád, sportital kategóriában az Optisana Sport izotóniás ital, pezsgő kategóriában a Pannon Imperial Tradicionális pezsgő, a magas fehérjetartalmú joghurtok között pedig a Lidl Pilos Skyr joghurt.

Az Aldi Magyarország négy terméke is elismerést kapott 2019-ben: a frissen sütött pékáruk között az Azon melegében teljes kiőrlésű pur-pur vekni, napindító joghurt kategóriában a Snack Time Poharas joghurtdesszert müzlivel, a felvágott specialitások között a Gourmet Ínyenc tál, a virslik között pedig az Aldi Light hámozott sertésvirsli nyert.

A probiotikumos arcápoló kategóriában az év terméke az Ilcsi Szépítő Füvek Ilcsi Probiotikumos termékcsaládja lett.

Az Év terméke elismerést a tonhalkrémek között a Hamé Hungária Kft. Hamé Tonhalas krém zöldséggel kapta, a zabkásák közül az Úsovsko Hungary Kft. Fitt Reggeli zab-, rizskása nyerte.

Penészgátló festékadalékok kategóriában a PPG Trilak Kft. Héra Prémium penészgátló adalékja, a beltéri falfestékek között a Poli-Farbe Vegyipari Kft. Poli-Farbe Platinum Matt Latex beltéri falfestéke nyert.

A szénsavas üdítőitalok között a Márka Üdítőgyártó Kft. Márka szénsavas üdítő termékcsaládja kapott díjat.

A C-vitamiok között a BioCo Magyarország Kft. BioCoR C+D duo 1000 mg+D3-vitamin 2000 NE, és BioCoR Csipkebogyós RETARD C-vitamin 1000 mg kapta az elismerést.
A jegestea kategóriában a Coca-Cola HBC Fuzetea jegesteája, a szénsaventes ásványvíz kategória győztese a Magyarvíz Kft. Mizse Szénsavmentes Természetes Ásványvíz. Az energiaitalok között az AQUARIUS - AQUA Kft. WATT termékcsaládja kapta az Év terméke díjat. A saját márkás étrend-kiegészítők Pharmanova Zrt. Livsane termékcsalád lett a cím nyertese.

Az „Év Terméke Díj 2018”-at elnyert termékek listája a Product of the Year honlapján részletesen is megtekinthető.

 

Források:
Product of the Year – https://productoftheyear.hu/nyertesek-2019/
Átadták az Év terméke díjakat – ma.hu – 2019. március 04.

Kép forrása: https://productoftheyear.hu/