A szellemi tulajdon védelme
 

Mach-Tech és Ipar Napjai szakkiállítás 2019

A A A    Nyomtatható verzió

Május 14-17. között tartják a Mach-tech és az Ipar Napjai 2019 ipari szakkiállítást, mely a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban nyújt lehetőséget minden ipari szegmens bemutatására, felvonultatva az ipar szinte valamennyi ágazatát a gépgyártástól a hegesztéstechnikán, az automatizáláson és környezetvédelmen át az elektronikus biztonságtechnikáig.

A széles kiállítói kínálat mellett számos program, konferencia, bemutató, mérnöki továbbképzés és szakmai előadás várja az érdeklődő látogatókat.

A rendezvényen, mely komplex megoldásokat nyújt kis-, közép- és nagyvállalatok számára, 2019-ben is kiemelt téma lesz az IPAR 4.0, napjaink kulcsfontosságú technológiai irányzata. A kiállítók kiemelt figyelem mellett mutathatják be az IPAR 4.0 adta lehetőségeket, különös tekintettel az automatizálásban és az ipari elektronikában rejlő fejlődési irányokat, az egymással kommunikáló intelligens gépeket (M2M), az önbeállító gyártási folyamatokat és a rendkívül hatékony tömeggyártást.

A szakkiállítással kapcsolatban bővebben az iparnapjai.hu weboldalon lehet tájékozódni.

 

Forrás:

Világmárkák, piacvezetők, kis- és középvállalkozások, számos ipari területen tevékenykedő cég egy időben, egy helyen a HUNGEXPO Budapesti Vásárközpontban – http://iparnapjai.hu/ – 2019.

Kép forrása: https://www.programturizmus.hu