A szellemi tulajdon védelme
 

Magyar startup online piactérrel köti össze a termelőket és az éttermeket

A A A    Nyomtatható verzió

Lényegesen lerövidíti az éttermek alapanyag-beszerzési folyamatát a magyar Supp.li startup online piactér platform megoldása. A különleges élelmiszerek termelői feltölthetik a friss és feldolgozott termékeiket, az éttermek pedig kedvükre válogathatnak az ellenőrzött, minőségi alapanyagokból. Az online felületen elsősorban organikus, vegán, kézműves és mentes termékeket kínálnak, de választékukban megtalálhatók azok is, melyek Európa valamely országában lokális különlegességnek számítanak.

A startup célja, hogy minél több vendéglátóegységbe jussanak el minőségi alapanyagok közvetlenül a termelőktől, megkönnyítve ezzel egyrészt a vendéglátóegységek tudatos alapanyagvásárlását, másrészt a kistermelői áruk piacra jutását. A magyar cég egyelőre Közép-Európában lát el éttermeket, hosszú távú célja pedig az éttermi-termelői ellátási lánc megreformálása egész Európában.

Vevői és eladói oldalról most mintegy 100 ügyféllel rendelkeznek, jelenlegi partnereik között ötcsillagos hotel, Michelin-csillagos séf és top éttermek is szerepelnek.

A cég online platform fejlesztése mellett saját logisztikai rendszerét tökéletesíti Magyarországon, majd a magyarországi tesztelés után az osztrák és a német piacra is tervezi kiterjeszteni.

 

Forrás:

Digitális piactéren köti össze a termelőket és az éttermeket egy magyar startup – szuperfarm.hu – 2019. április 17.

Kép forrása: https://www.facebook.com/supplimagyarorszag/