A szellemi tulajdon védelme
 

Már lehet pályázni az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy használatára

A A A    Nyomtatható verzió

Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Nagydíj elnevezése közvetlenül utal annak tartalmára, jelzi a védjegyoltalom jogosultjainak és partnereinek filozófiáját és elkötelezettségét, továbbá a valódi értékekre irányítja a figyelmet, elutasítva a hamisat, a silány minőséget. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat nemzetközi megjelenésének legfontosabb része a határainkon túli együttműködés. A Kiírók törekednek arra, hogy a Kárpát-medencében legaktívabban működő vállalkozások bekapcsolódjanak a pályázati rendszer munkájába.

Pályázatot nyújthat be minden magánszemély, jogi személy, jogi személyiséggel nem rendelkező társaság, egyéni vállalkozó, alkotóközösség. Egy pályázó több pályázattal is szerepelhet, és több pályázó is benyújthat közös pályázatot.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázatot 2019-ben második alkalommal írta ki a Diamond Szervezőiroda Bt., a Hajnal Húskombinát Kft., a Legrand Magyarország Villamos Rendszerek Zrt., a Poli-Farbe Vegyipari Kft., a ProfessionCert Kft., valamint az erdélyi mezőcsávási székhelyű SSM & SIU Kft.

Az Érték és Minőség Nagydíj Pályázat kitüntetéseit, a tanúsított minőséget jelképező elismeréseket - melyre május 24-ig lehet pályázni - valamennyi Kárpát-medencei és anyaországi díjazott szeptember 10-én a Parlament Felsőházi Termében, ünnepélyes keretek között veheti át a minőség legújabb minősítését.

A pályázattal kapcsolatban bővebben a www.emin.hu weboldalon olvashatnak.

 

Forrás:

Május 24-ig lehet pályázni az Érték és Minőség Nagydíjra    kamaraonline.hu   2019. május 2.