A szellemi tulajdon védelme
 

Falling Walls Lab Budapest

A A A    Nyomtatható verzió

Második alkalommal szervezi meg Budapesten angol nyelvű tudományos és innovációs versenyét a berlini Falling Walls Alapítvány.

Az esemény lehetőséget nyújt fiatal tehetségek, egyetemi hallgatók, akadémiai életben résztvevők és vállalkozók számára, hogy 3 percben bemutassák jelentős társadalmi vagy gazdasági hasznot eredményező tudományos- és fejlesztési projektjeiket.

A nemzeti versenyek győztesei lehetőséget kapnak arra, hogy idén novemberben, a verseny berlini döntőjében is bemutathassák fejlesztésüket. A költségeket a Falling Walls Lab Foundation és a hazai szervezők állják.

Azoknak a lelkes, a tudomány és az innováció területén kimagasló eredményeket elérni vágyó pályázóknak a jelentkezését, akik jelenleg alap- vagy mesterképzésben vesznek részt, vagy akiknek alapdiplomájuk megszerzése óta nem több mint 10 év, vagy a mesterdiplomájuk megszerzése óta nem több mint 7 év telt el, vagy PhD fokozatukat az elmúlt 5 évben szerezték meg.

A jelentkezéseket 2019. augusztus 15-ig az alábbi linken várják.

A verseny nyilvános döntőjét 2019. szeptember 12-én (csütörtök) 16.00 órától tartják a Semmelweis Egyetemen (1094 Budapest, Tűzoltó utca 37-43.)

 

Forrás:

Tudományos és innovációs verseny egyetemistáknak – szeged.hu – 2019. július 02.

Kép forrása:  https://www.u-szeged.hu/