A szellemi tulajdon védelme
 

Mentorprogramot hírdet őszre a Design Terminal

A A A    Nyomtatható verzió

A tavaszi szemeszter lezárását követően a mentorprogram tovább folytatódik.  A Design Terminal ismét meghirdette őszi programját azzal a céllal, hogy hidat építsen a startupok és a piacvezető vállalatok között. 

Most is várja azoknak a hazai és nemzetközi induló vállalkozásoknak a jelentkezését, amelyek a társadalmi kihívásokra innovatív megoldásokat kínálnak az alábbi kategóriák valamelyikén:

Környezet&Fenntarthatóság, Egészség&Jólét,  Oktatás&Foglalkoztatás, Mobilitás.

 

Az őszi, intenzív program keretében a  startupok hazai és nemzetközi szakemberekből álló mentorcsapat közreműködésével fejleszthetik üzleti modelljüket, terméküket vagy  szolgáltatásukat. A mentorok számos workshoppal, négyszemközti mentorálással, közösségépítő programokkal segítik a résztvevőket.

 A csapatoknak közösségi irodát, ösztöndíjat és kapcsolatépítési lehetőséget biztosítanak hazai és külföldi befektetőkkel, nagyvállalatokkal. A startup alapító női vállalkozók, kismamák és kisgyermekes anyukák plusz ösztöndíjban részesülnek.

A jelentkezéseket augusztus 4-ig várják!

Bővebb információk a Design Terminál honlapján olvashatók:  http://designterminal.org/startups.

 

Forrás:

Keressük a leginspirálóbb innovátorokat! – Jelentkezz a Design Terminal Mentorprogramjára 2019. augusztus 4-ig! – designterminal.org.

Kép forrása: https://faipar.hu/