A szellemi tulajdon védelme
 

Már megjelent, idén is kézbe vehető a Budapest Design Map

A A A    Nyomtatható verzió

A nagy sikerre való tekintettel az idén már a hetedik alkalom, hogy megjelent a főváros legátfogóbb turistakalauza a Budapest Design Map. A praktikus, könnyen áttekinthető, színes segédlet megmutatja a főváros összes, designnal kapcsolatos fontos intézményét, helyszínét (legyen az ruhaüzlet, design-vásár, dizájnbútor-forgalmazók, ékszerüzlet, galéria, speciális tanműhelyek stb.). A térkép az idei évben is a legizgalmasabb dizájnhelyszínekre kalauzolja el a rajongókat,  segítségével a budapestiek és a fővárosba látogató turisták könnyedén választhatják ki az érdeklődésüknek leginkább megfelelőket.

A fotókkal illusztrált kalauz tematikus csoportokba rendezve nyújt alapinformációkat (cím, nyitva tartás, weboldal, rövid leírás, földrajzi elhelyezkedés) a budapesti designvállalkozásokról.

Idén a Budapest Design Map népszerűsítésére közismert, a dizájn és az adott helyszínek iránt elkötelezett sztárokkal videósorozat is készült, melyek a Design Hét Budapest Facebook-oldalán és Youtube-csatornáján érhetők el. 

A kiadványhoz hozzájutni Budapesten, a design iránt érdeklődők és a turisták által látogatott intézményekben, boltokban, kávézókban és szórakozóhelyeken lehet. 

A Budapest Design Map az idén október 4. és 13. között, tizenhatodik alkalommal jelentkező Design Hét Budapest kiadványa. A Design Hét Budapest védnöke és finanszírozója a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala, szervezője a Magyar Formatervezési Tanács.

 

Forrás:

 

Megjelent a Budapest Design Map, a legjobb helyeket minőségi megmondóemberek népszerűsítik – roadster.hu – 2019. július 16.

Kép forrása: https://roadster.hu/megjelent-budapest-design-map/