A szellemi tulajdon védelme
 

RGB – Kreatív Design Award

A A A    Nyomtatható verzió

A Kreatív magazin először hirdeti meg RGB– Kreatív Design versenyét azzal a céllal, hogy megtalálják és díjazzák Magyarország legszebb, legigényesebben kivitelezett kommunikációs és marketingcélú, vagy a médiában alkalmazott designmegoldásait.

Pályázhat bármilyen Magyarországon bejegyzett cég, tervezőiroda, kommunikációs ügynökség, illetve grafikusi, tervezői tevékenységet folytató magánszemély, illetve bármely magyarországi felsőoktatási intézmény hallgatója vagy hallgatói csoportja vagy felsőfokú tanulmányokat folytató diák vagy diákok csoportja.

A versenyen hat nagy kategóriában várják a nevezéseket: Arculat, branding, Csomagolásdesign, Médiadesign, Print design, Event design, Service design.

A beérkezett anyagokat szakértő zsűri bírálja el, majd Red, Green, Blue díjakat oszt ki, amelyek a hagyományos versenydíjak kategóriarendszerében sorrendben az arany, ezüst, bronz díjaknak felelnek meg. Továbbá a zsűri kiválaszthatja fődíjként az Év Kreatív Design Megoldását, azaz a Black Pixel díjas munkát a Red díjjal jutalmazott alkotások közül.

 

Forrás:

RGB – Kreatív Design Award – mft.org.hu – 2019. július 26.

Kép forrása:  http://kreativ.hu/rovat/design/index.php