A szellemi tulajdon védelme
 

„Kapj rá” a halra a mobiloddal!

A A A    Nyomtatható verzió

A 2023-ig tartó, halfogyasztást ösztönző kampány legújabb részeként elkészült az ingyenesen letölthető „Kapj rá” mobilapplikáció, mely az egészségtudatos, minden korosztály számára előnyös halfogyasztást népszerűsíti.

Az Android és iOs rendszerekre egyaránt letölthető alkalmazás számos érdekességet tartogat felhasználói számára. Az érdeklődők különböző halas feladatokat oldhatnak meg, halakkal és halételekkel kapcsolatos kérdéseket fejthetnek meg, az érdekességek rovatban pedig számos információt tudhatnak meg a halakról, a halételek elkészítési módjairól, továbbá még receptvideókat is nézhetnek. Akik szeretnek játszani, azok most akár nyerhetnek is, ugyanis a legtöbb pontot bezsebelő játékosok egy nyereményjátékon vesznek részt, ahol a győztesek – természetesen hallal kapcsolatos - élményfőzésre nyernek belépőt.

„Az Európai Tengerügyi és Halászati Alap (ETHA) és Magyarország társfinanszírozásával megvalósuló „Kapj rá!” kampány elsődleges célja a hazai halfogyasztás növelése. A kampány egyszerre hívja fel a figyelmet az egészséges életmód és a tudatos táplálkozás fontosságára, valamint megmutatja a fogyasztók számára a halételek sokféleségét és változatos ízvilágát” – agrariumonline.hu

A közelgő 79. Országos Mezőgazdasági és Élelmiszeripari Kiállítás és Vásáron (OMÉK 2019. szeptember 26-29., Budapest) a „Kapj rá”! 200 négyzetméteres standdal lesz jelen, ahol előadásokat, workshopokat szerveznek az ágazatban dolgozók számára.

 

Forrás:

Elkészült a halfogyasztást ösztönző „Kapj rá!” mobil alkalmazás – agrariumonline.hu – 2019. augusztus 28.

Kép forrása:  https://www.facebook.com/kapjra/