A szellemi tulajdon védelme
 

Érték és Minőség kitüntető címeket adományoztak az Országházban

A A A    Nyomtatható verzió

A Gazdaság Ünnepén, szeptember 10-én, ünnepélyes keretek között adták át az idei Érték és Minőség Nagydíjakat.  60 pályázó 67 pályázata kapta meg az elismerést, akik ezzel együtt az Érték és Minőség Nagydíj tanúsító védjegy egy éves díjmentes használatára is jogosultak lettek. A tenderek több mint 100 témakörhöz kapcsolódtak, melyek a gazdaság szinte teljes palettáját lefedték. Az összes régiót érintve az ország 13 megyéjéből érkeztek a pályázatok.  A tavalyi évhez hasonlóan az idei évben is az élelmezéshez kötődőek voltak a legnépszerűbbek, de emelkedést mutattak még a vendéglátáshoz, a kozmetikai és háztartás-vegyipari, az informatikai témákhoz kapcsolható pályázatok köre is.

A díjazottak között megtalálható kis- és középvállalkozó, valamint nagyvállalkozás, de szabadalmakkal rendelkező egyéni vállalkozó is. A díjazottak 9%-a a határainkon túlról érkezett.

A 2019. év díjazottjai az Érték és Minőség Nagydíj hivatalos weboldalán megtekinthetők:

http://www.emin.hu/18-sajtoanyagok/38-sajtokozlemeny-60-palyazo-67-palyazata-erdemelte-ki-az-ertek-es-minoseg-nagydij-kitunteto-cimet-2019-ben

 

„Az Érték és Minőség Nagydíj kitüntető cím azon áruk, szolgáltatások, gazdasági szervezetek elismerése és díjazása, amelyek tevékenységük során bizonyíthatóan elkötelezettek a minőség ügye iránt, és kiemelt fontosságot tulajdonítanak az egyetemlegesen magas minőségű termékek előállításának, illetve szolgáltatások nyújtásának. A Nagydíj elnevezése közvetlenül utal annak tartalmára, jelzi a védjegyoltalom jogosultjainak és partnereinek filozófiáját és elkötelezettségét, továbbá a valódi értékekre irányítja a figyelmet, elutasítva a hamisat, a silány minőséget. A pályázat díjazottjai olyan példaértékű modelleket jelenítenek meg, amelyek hozzájárulnak a gazdaság fejlesztéséhez”.

 

Források:

Parlamenti Érték és Minőség – zetapress.hu– 2019. szeptember 10.

Érték és Minőség Nagydíj – http://www.emin.hu/hu/

Kép forrása: http://www.zetapress.hu/