A szellemi tulajdon védelme
 

Az idén is lesz „Startup and Innovation Day” Budapesten

A A A    Nyomtatható verzió

A Hiventures idén ősszel újra megrendezi a közép-kelet-európai régió nagyszabású rendezvényét „Startup and Innovation Day” címmel.

November 7-én a Szépművészeti Múzeumban érdekes szakmai előadásokon és workshopokon vehetnek részt a hazai és nemzetközi startupok képviselői, nemzetközi befektetők, angyalok és a nagyvállalatok partnerei egyaránt, míg a leginnovatívabb hazai startupok interaktív kiállításon mutathatják be ötleteiket az érdeklődőknek.

A rendezvény keretében kiválasztásra kerülnek a 2019. év legkiemelkedőbb startupjai és startupperei is, akik a Hiventures „Startup and Innovation Award of Hungary” elismerésével gazdagodhatnak, de ugyanitt adják át az év női startuppere díjat is, melyről a wmn.hu női portál olvasói döntenek közönségszavazással.

A rendezvénysorozat zárásaként megrendezik a rendkívül látványos és formabontó Get in the Ring! V4 Budapest startup verseny régiós döntőjét is, melynek különlegessége, hogy a versenyző startupok egy ringben mutatják be vállalkozásukat és a versenyfeladatban megadott kihívásra adott megoldási javaslatukat.

A Regional Startup and Innovation Day jó lehetőséget kínál a startupok és befektetők közötti kapcsolatépítésre, amelyet idén először a résztvevők szervezetten, befektetői speed dating keretein belül is megtehetnek.

Az esemény további részletei az rsid.hu oldalán megtekinthetők.

 

Forrás:

Régiós startup rendezvényt szervez a Hiventures – markamonitor.hu – 2019. október 14.

Kép forrása:  rsid.hu