A szellemi tulajdon védelme
 

Moneytou — új magyar fejlesztésű pénzküldési szolgáltatás

A A A    Nyomtatható verzió

Először hazánkban lesz elérhető az új, magyar fejlesztésű, Moneytou névre keresztelt pénzküldési szolgáltatás, mellyel azonnali pénzügyi tranzakciókat lehet végezni a Viber mobiltelefonos applikáció felhasználóinak. A Mastercard technológiájával és a NeoPay új szolgáltatásával a nap bármely percében elérhető lesz a fizetési szolgáltatás. Az új technológiának köszönhetően kisebb összegű utalásokat gyorsan és biztonságosan lehet majd intézni.

Az innovátorok elmondása szerint az új szolgáltatás használata egyszerű lesz, pénzküldéshez a Viber alkalmazáson belül a Moneytou ikont kell majd kiválasztani. A problémák megoldásában a szolgáltatás online chatbotja fogja segíteni a felhasználókat.  Mivel a tranzakció két fél már meglévő kártyája között zajlik, a Moneytou nem egy mobiltárca, nincs egyenlege, a felhasználóknak nem kell pénzt letétbe helyezniük vagy kivenniük onnan. 

A Viber Moneytou funkciója erősen korlátozva lesz: a felhasználók havonta maximum 125.000 forintot, éves szinten pedig még ennél is kevesebbet, maximum 780.000 forintot küldhetnek egymásnak.

A szolgáltatást néhány héten belül elérhető lesz.

 

Források:

Világra szóló magyar újítás: azonnali pénzküldés, Viberen, bankkártyával – hvg.hu – 2019. október 11.

Világpremier: egymás között küldhetnek pénzt a Viberesek – coincolors.co – 2019. október 04.

Kép forrása: https://newsroom.mastercard.com