A szellemi tulajdon védelme
 

Innováció a munkaügyi dokumentumok gyors és biztonságos kézbesítésére

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar Talk-A-Bot kidolgozta a munkaügyi dokumentumok (pld. havi bérjegyzék, jövedelemigazolás, béremelésről szóló tájékoztató) gyors és biztonságos kézbesítésének módját. A két végpont közötti titkosított, magasfokú információbiztonsági védelemmel ellátott Viberen, vagy más keretrendszeren működő Cheq platform külső szereplő számára hozzáférhetetlenül képes elküldeni valamennyi vállalati dokumentumot, melyet a bankoknál megszokott két faktoros belépéssel az alkalmazottak kényelmesen és gyorsan meg tudnak nézni.

A Talk-A-Bot vállalati belső kommunikációjára kifejlesztett Cheq eszköz papírmentesen, kontaktmentesen, gyorsan, és az érvényben lévő GDPR előírásoknak is megfelelve juttatja el a dokumentumokat az alkalmazottak számára. A Cheq a jól ismert, magas titkosítású Viber platform mellett a Microsoft Teams keretrendszeren, vagy vállalati igény esetén a Cheq saját applikációján tud működni.

A munkaügyi dokumentumok kiküldésének új módszere leginkább a jelentős számú fizikai dolgozót foglalkoztató cégek számára jelenthet előnyt, ahol jelenleg is csak alacsony mértékben digitalizálták a kommunikációs folyamatokat.

 

Forrás:

A Talk-A-Bot megoldotta a vállalati titkos dokumentumok GDPR kompatibilis módon való elküldését a dolgozóknak – talkbot.net – 2021. február

 

Kép forrása:  https://hu.linkedin.com/