A szellemi tulajdon védelme
 

Hello IT! for Wome

A A A    Nyomtatható verzió

A Hello IT! for Women kurzus kihagyhatatlan lehetőséget nyújt 300 magyar nőnek, hogy térítésmentesen, az otthonukból bekapcsolódva, mentorok támogatásával szerezzenek erős felhasználói és rendszeradminisztrátori képességeket.

A Green Fox Academy programozóiskola minden nőnek ajánlja a részvételt, aki digitális alapokra szeretné helyezni vállalkozását, jövőbiztos területen szeretne elhelyezkedni vagy stabil tudásra szeretné építeni további informatikai tanulmányait. 

A képzés több mint 150 órányi, interaktív tananyagból áll, amelyet a Google szakemberei fejlesztettek ki, nagy hangsúlyt fektetve a valós munkaszituációkat idéző gyakorlati feladatokra. A Green Fox Academy mentorai segítik a hallgatókat a tananyag megértésében és elsajátításában, a programozóiskola pszichológusai pedig készségfejlesztő tréninggel és elhelyezkedést támogató workshoppal egészítik ki a tanultakat. Azok, akik sikeresen teljesítik mind az öt szakmai modult, a Google nemzetközileg elismert tanúsítványával zárják a kurzust.

Az online kurzus részidőben, munka, illetve család mellett is teljesíthető, a hallgatók egyéni tempójától függően, 2-4 hónap alatt. Elvégzéséhez középszintű angol nyelvértés szükséges, de informatikai előképzettséget nem igényel.

A kurzus 2021. július 19-én indul az INCO Academy – Work in Tech nemzetközi képzési program részeként. A tananyagról, az oktatás módszeréről és a jelentkezésről részletes információ a www.greenfoxacademy.com/hello-it-for-women-kurzus oldalon érhető el.

 

https://startuponline.hu/egyedulallo-lehetoseget-kap-300-magyar-no/

Kép forrása: https://www.greenfoxacademy.com/post/a-pulzalast-kell-megtanulni