A szellemi tulajdon védelme
 

Szeptemberben indul a harmadik Nak TechLab inkubátor program

A A A    Nyomtatható verzió

Idén is megnyílt a csatlakozási lehetőség a NAK TechLab startup inkubációs programhoz, melynek keretében az agrár technológiák kifejlesztéséhez és piacra segítéséhez kapnak majd szakmai segítséget a fejlesztők.

A startupok üzleti képzésekkel, intenzív workshopokkal, valamint agráripari, termékfejlesztési és nagyvállalati mentorokkal dolgozva fejleszthetik tovább digitális megoldásaikat, illetve jogi és tőkebevonással kapcsolatos előadásokon is részt vehetnek.

A Nemzeti Agrárgazdasági Kamara a Design Terminal támogatásával 2019-ben elindított inkubációs program célja, hogy a leginnovatívabb megoldások megtalálják helyüket a hazai agrárszektorban és élelmiszeriparban, ezáltal versenyképesebbé, fenntarthatóbbá és környezettudatosabbá téve az iparágat és a piacot.

A programot konkrét, az agráriumot leginkább érintő kihívások megfogalmazásával harmadik éve erősíti szakmai partnerként az Axiál Kft., a Bonafarm Csoport, és a KITE Zrt, hozzájuk idén a Corteva Agrscience és a Bayer Crop Science csatlakozott.

A három hónapos inkubátor programba 2021. augusztus 22-ig lehet jelentkezni.

További információ és jelentkezés: https://www.naktechlab.hu/

 

Forrás:

https://startuponline.hu/agrardigitalizacios-fejlesztesek-a-jovo-mezogazdasagaert/

Kép forrása: https://www.facebook.com/naktechlab/