A szellemi tulajdon védelme
 

Meghirdették a 2021. évi Magyar Innovációs Nagydíj pályázatot

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Innovációs Alapítvány - a Magyar Innovációs Szövetséggel közösen - a Nemzeti Kutatási, Fejlesztési és Innovációs Hivatal főtámogatásával, az Innovációs és Technológiai Minisztérium, az Agrárminisztérium, a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala és a Magyar Kereskedelmi és Iparkamara támogatásával közösen meghirdette a XXX. MAGYAR INNOVÁCIÓS NAGYDÍJ pályázatot.

A pályázat célja, hogy támogassa az innovációs tevékenységet, elősegítse az innováció számára kedvező gazdasági környezet kialakulását. A kuratórium által évente meghirdetett pályázat azokat a magyar egyéni vállalkozókat, vagy Magyarországon bejegyzett társaságokat jutalmazza, amelyek a 2021. évben kiemelkedő műszaki, technológiai vagy gazdasági innovációs teljesítménnyel jelentős üzleti hasznot értek el.

A bírálóbizottság a 2021-ben elért eredmény/árbevétel, és egyéb műszaki, gazdasági előnyök mellett, az innováció eredetiségét, újszerűségét, ill. társadalmi hasznosságát, valamint a pályázat kidolgozottságának színvonalát is értékeli.

A huszonkilencedik alkalommal kiírt pályázatra 2021. február 2-ig lehet nevezni. A legjelentősebb innovációs teljesítményt elismerő nagydíj mellett további hét kategóriában kaphatnak díjat a kiemelkedő innovációs teljesítmények.

A díjak ünnepélyes átadására 2022. márciusában kerül sor.

További információ a Magyar Innovációs Szövetség honlapján olvasható.

 

Forrás:

https://www.innovacio.hu/3b_hu_felhivas.php

Kép forrása:  https://www.innovacio.hu/3b_hu_felhivas.php