A szellemi tulajdon védelme
 

Mától dolgozz magadért!

A A A    Nyomtatható verzió

A Design Terminál legújabb programjának a célja, hogy az innovációs világban minél több 50 feletti merjen és váljon vállalkozóvá. Mentorprogramjukban gyakorlatorientált üzleti ismeretek átadásával segítenék az 50 pluszosokat vágyott vállalkozásuk megvalósításában.

A Vállalkozz 50+ programra azok jelentkezését várják, akik szívesen kezdenék újra a karrierjüket, indítanának vállalkozást akár a hobbijukból, akár egy jó ötlettől vezérelve.

Az ügynökség programja március 24-én indul és egészen június 9-ig kétheti rendszerességgel várja a résztvevőket. Jelenléti és online workshopok, előadások során lehetőséget kapnak üzleti és digitális ismereteik bővítésére, sikeres cégek vezetőivel, befektetőkkel találkozhatnak. Tematikus alkalmak és személyre szabott mentorálás során kerülhetnek közelebb a vállalkozásfejlesztés lépéseihez, nagy hangsúllyal a gyakorlati készségekre. Elsajátíthatják a sikeres termék- vagy szolgáltatásfejlesztés módszereit, bővíthetik szakmai kapcsolataikat és felépíthetik piacra lépési stratégiájukat.

Jelentkezni március 16-ig, az alábbi linken lehet: http://vallalkozz50.designterminal.org/

 

Források:

https://startuponline.hu/az-50-ev-felettiek-gyorsabban-epitenek-sikeres-vallalkozast/
https://vallalkozz50.designterminal.org/#leiras

Kép forrása:

https://www.facebook.com/designterminal/