A szellemi tulajdon védelme
 

Európa meghódítására készül a magyar Don’t Panic nyelviskola

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar Motibro vállalat szoftverfejlesztői és nyelviskolai szakemberek együttműködéseként első hazai vállalkozásként lép nemzetközi piacra a Don’t Panic nyelviskola hálózat franchise.

Az innováció lehetőséget teremt a magyar tanulók számára, hogy külföldi diákokkal együtt vegyenek részt online tanfolyamokon, mindezt egy Európában egyedülálló óralátogatási struktúra keretein belül. 

A járvány alatt továbbfejlesztett beszédközpontú és online tanulási módszerük különlegessége, hogy fix időpontok helyett rugalmas óralátogatási struktúrát fejlesztettek ki, ami nemzetközi szinten is egyedülállónak számít.

A Don’t Panic nyelviskola hálózat franchise éppen azért egyedi, mert az óratervük nem lineáris, sokkal inkább egy spirálhoz hasonlít.

A nyelviskola Európa meghódítására készül, az idei év első negyedévében indítják francia, spanyol, és olasz kampányaikat, majd a második negyedévben a kelet-európai régióban.

Céljaik eléréséhez koncentrálniuk kell a hazai működés fejlesztésére és növekedésére is, 2022 januárjától elindították a gyermek üzletágukat is, sőt, hamarosan gyerek mesekönyvekkel is érkeznek majd.

 

Forrás:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Magyar-innovacioval-tanulhatnak-nyelvet-Europaban/15251/

Kép forrása:

https://dontpanicnyelviskolablaha.hu/