A szellemi tulajdon védelme
 

Különféle kedvezményekkel segíti a hazai diákokat egy innovatív magyar platform

A A A    Nyomtatható verzió

A 14 év feletti fiatalok közül bárki regisztrálhat, gimisek és egyetemisták egyaránt a hazai diákokat segítő, különféle kedvezményeket kínáló online platformra, a Diverzumra, melynek elsődleges célja, hogy a közép- és felsőoktatásban tanuló diákok számára exkluzív online kedvezményeket nyújtson.

A 2021 novembere óta töretlenül fejlődő innováció számos díj és elismerés elnyerése mellett egyre nagyobb sikernek örvend a hazai diákok körében. Jelenleg 7.500-an  használják a közel 20 partner kedvezményeit kínáló felületet.

A startup koncepciója egyszerű. A tanulók regisztrálnak, a Diverzum ellenőrzi a diákstátuszukat, ezután pedig a felhasználók hozzá is férnek az ajánlatokhoz.

A fejlesztő csapat fő célja, hogy a legnagyobb brandek mellett a fenntartható és hazai márkáknak is nagyobb elérést biztosítsanak a fiatalok között.  Továbbá szeretnének hozzájárulni ahhoz, hogy a diákok körében egy tudatosan fogyasztó és nyitott közösség épüljön ki. Ezt főként a közel tízezres követőtáborukkal a TikTok-on megosztott pénzügyi tudatosságról szóló videóikkal igyekeznek elérni.

A jelenlegi fő céljuk a magyar piac meghódítása és a termékfejlesztés felgyorsítása, majd a későbbiekben a régióban is megjelennének innovatív szolgáltatásukkal.

 

Forrás:

https://startuponline.hu/fiataloktol-fiataloknak-diakkedvezmenyekkel-segiti-a-tanulokat-a-magyar-startup/

Kép forrása:  https://m.facebook.com/