A szellemi tulajdon védelme
 

Budapest Startup Safari 2022

A A A    Nyomtatható verzió

Április 28-29-én idén is – már hetedik alkalommal – megrendezésre kerül az évek óta nagy sikerrel zajló Budapest Startup Safari rendezvény. A Budapest Startup Safari célja, hogy a hazai innovációs / tech / startup ökoszisztéma ismertebbé váljon itthon és a régióban, valamint támogatja a tudásmegosztást és a piaci szereplők közötti kapcsolatok (tovább) épülését.

A rendezvény idén is magyar és angol nyelven zajlik majd, a korszerű konferencia platformnak köszönhetően számos egyéb kapcsolatépítési lehetőséggel, online követhetőséggel és visszanézhető tartalmakkal.

A két nap alatt a központi helyszín mellett, mely a Király utcai HubHubban lesz, néhány külső állomáson is izgalmas előadásokat hallgathatnak meg mindazok, akik érdeklődnek az innováció, a technológiai újítások, és a nagy növekedési potenciállal rendelkező vállalkozások kulisszatitkai iránt.

A közel 100 esemény hat tematikus útvonalra osztva olyan témaköröket jár körbe, mint az üzletfejlesztés, az online kereskedelem, a márkaépítés, a jogi és pénzügyi tudnivalók, a befektetési alapok, a tartalomkezelés vagy a távmunka és oktatás, az e-kereskedelem innovációi.

A Startup Safari több mint 150 előadója között megtaláljuk majd a nemrégiben történelmi jelentőségű befektetést kapott SEON alapítóját és csapattagjait, a Revolut hazai képviselőjét, a Morgan Stanley, a Google, a Huawei, a Microsoft, a Vodafone, a McKinsey Digital Budapest, a Saltpay és a Shiwaforce előadói, de olyan fontos hazai ökoszisztéma szereplők is részt vesznek, mint az Express Innovation Agency, az OXO Holdings, a Design Terminal, CheckINN, a Hiventures, az INPUT Program, az MKB FintechLab, a TLF Capital és a Startup Hungary.

A Startup Safari Budapest online konferenciával kapcsolatos további információ elérhető hivatalos oldalukon.

 

Források:

https://startuponline.hu/nft-e-kereskedelem-unikornisok-a-legforrobb-innovativ-temakkal-jon-a-startup-safari/
https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/programok/ketnapos-programmal-jon-iden-a-startup-safari-budapest/
https://videolista.hu/videok/video/budapest-startup-safari-2022-2671

Kép forrása:  https://www.szeretlekmagyarorszag.hu/