A szellemi tulajdon védelme
 

Sokkal szabadabb hirdetési felületet és tevékenységet hirdet a Millionstarter új magyar közösségi oldala

A A A    Nyomtatható verzió

Sokkal szabadabb hirdetési felületet és tevékenységet hirdet a Millionstarter (MST) decentralizált, új közösségi oldala a SocialQ. Az MST és a hozzá kapcsolódó SocialQ applikáció olyan funkciókat is kínál, melyek máshol nem lelhetők fel.  Ilyen a blogírás, a kriptofizetés és a társkeresés is. A fejlesztői koncepció lényege egy olyan minőségi közösségi tér megalakítása, amely a Facebookhoz hasonlóan működik, de nem ad teret a hamis felhasználóknak és mindenki az érdeklődési köréhez tudja igazítani a felületet. A felhasználói valódiságot garantálja a Millionstarter egyik legfontosabb eleme, egy algoritmus, ami kiszűri a nem valódi felhasználókat, vagy azokat, akik más személyes adataival és fotóival visszaélve hoznak létre fiókokat és húznak ki sokszor pénzt az emberek zsebéből.

Ez a felület elsődlegesen azoknak szól, akik érdeklődnek a pénzügy világ, a luxuscikkek és a kripto iránt.  A Social Q célja, hogy mindenki megtalálja a saját magának, egyénileg megfelelő funkciókat, így elősegítve a széles felhasználói réteg kialakulását.  A platform új funkcióinak köszönhetően, az adatbiztonság és szólásszabadság biztosítva lesz, de megoszthatóak lesznek fényképek, videók és  podcastek is. Az új oldalon a Millionstarter saját kriptovalutája az MST token lesz a belső fizetőeszköz, ezzel hirdetéseket, tagságokat, kiemeléseket lehet majd vásárolni.

Társkeresés funkciója a Tinderhez hasonlóan fog működni, azzal a hatalmas különbséggel, hogy csak azok a felhasználók használhatják, akik verifikálják magukat- erre egy speciálisan kifejlesztett algoritmust használva, ami kiszűri a valótlan és csaló felhasználókat.

Források:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Kozosseg-altal-iranyitott-kozossegi-oldalt-keszitenek/16162/
https://forbes.hu/tamogatoi-tartalom/millionstarter-randevu-a-kriptoval-2/
https://privatbankar.hu/cikkek/vasarlo/mst-a-magyar-crypto-elkezdte-meghoditani-a-piacot.html

Kép forrása: https://www.bitcoinbazis.hu/