A szellemi tulajdon védelme
 

A világon is egyedülállónak számít az ország első párkapcsolati applikációja

A A A    Nyomtatható verzió

Már letölthető az ország első párkapcsolati applikácója. A világon is egyedülállónak számító alkalmazás szakemberek és korábbi párterápiák tapasztalatait ötvözi közérthető és könnyen elsajátítható módon. A program segítséget nyújt a problémás területek feltérképezésében és konkrét kézzel fogható, praktikus megoldásokat ad a változtatáshoz.

Bár az alkalmazás nem pótolja a terápiát, támogatást nyújthat abban, hogy a felhasználó közelebb kerülhessen önmaga és párja lelki világához, belső érzéseihez, vágyaihoz – írják a szakemberek.

Az alkalmazás középpontjában egy szimbolikus kert áll, amelynek minden egyes területe a párkapcsolatok fontos elemeihez kötődik. „A tó például a párunknak tartott tükör, a virágoskert a szeretetnyelv, az ösvény a kommunikáció, a kert közepén álló fa pedig az énképünket jelenti” – olvasható a digitalhungary oldalán.

A kertben az önismereti előrehaladást írásos anyagok, előadások és videós jelenetekkel bemutatott megoldások támogatják. Utóbbiakban olyan ismert hazai színészek működnek közre, mint Schell Judit, Csőre Gábor, Balázsovits Edit, Hajdu Steve, Kálloy Molnár Péter, Pokorny Lia, Mucsi Zoltán.

Az egyedülálló alkalmazásban a felhasználók fejlődési folyamatukat a kapcsolat folyamatos felmérésével és egy naplóban követhetik nyomon. Az applikáció állapotfelmérés része ingyenes, ezt a felhasználók magukban, vagy párjukkal együtt is kitölthetik.

Forrás:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Megjelent-az-orszag-elso-parkapcsolati-applikacioja/17458/

Kép forrása: https://www.facebook.com/drpiczkokati/