A szellemi tulajdon védelme
 

My Food Protocol – Gyógyulási folyamatok elősegítése, egészség fenntartása

A A A    Nyomtatható verzió

Régóta ismert tény, hogy a táplálkozásnak döntő szerepe van az egészség megtartásában illetve egyes betegségek esetén a gyógyításban. Erre vonatkozóan pontos útmutatásokat a páciensek nem, vagy csak alig kapnak. Erre kínál megoldást a magyar tervezésű, mesterséges intelligencián alapuló terápiás étrendtervező és monitorozó My Food Protocol applikáció. Személyre szabott, betegség-specifikus étrendi protokollokat szolgáltat felhasználóinak, a gyógyulási folyamatok elősegítéséhez és az egészség fenntartásához egyaránt. Az alkalmazás az étrend tervezésen túl vállalja az edukatív szerepet, oktat, támogat, érthető analitikákat készít, tiszta alapanyagú beszerzőhelyeket javasol.

Szakorvosi ajánlóval is rendelkezik, és a táplálék-kiegészítők káoszában is irányt mutat, hogy kompromisszumok nélkül, magas hatóanyag tartalmú, bizonyítottan jól felszívódó formájú termékekhez juthassunk szükség esetén.

Felületén keresztül lehetőséget biztosít arra is, hogy a virtuális asszisztencián túl, felhasználója összekapcsolódhasson táplálkozástudományi tanácsadó terapeutájával, kiknek munkáját szintén támogatni igyekszik.

Az applikáció ez év decemberében válik elérhetővé páciensek és szakemberek számára hazánkban.

A 2022-es Inspiráló Nők Díj jelölőbizottságának fiatal tehetség kategória jelöltje Nagy Nelly, a My Food Protocol startup ötletgazdája és alapító tulajdonosa.

 

Források:
https://www.facebook.com/myfoodprotocol

http://hirek.prim.hu/cikk/2022/09/26/egeszsegugyi_startupper_a_leginspiralobb_fiatal_noi_tehetseg_dijanak_jeloltje

Kép forrása:

http://hirek.prim.hu/cikk/2022/09/26/egeszsegugyi_startupper_a_leginspiralobb_fiatal_noi_tehetseg_dijanak_jeloltje