A szellemi tulajdon védelme
 

A honlapod legyen a holnapod!

A A A    Nyomtatható verzió

A Magyar Marketing Szövetség és az Internet Marketing Tagozat idén 21. alkalommal keresi a legjobb honlapokat, applikációkat és digitális megoldásokat.

A pályázat célja elsősorban a figyelemfelkeltés, a korszerű marketinglehetőségek kiaknázása, a hazai online-kultúra erősítése, illetve a hiánypótló, értékteremtő, kiemelkedő minőségű honlapok díjazása.

A pályázat tárgya:

A pályázó által vagy a pályázó megbízásából fejlesztett magyar nyelvű, vagy magyar fejlesztők által készített nem magyar nyelvű, a pályázat időtartama alatt működő honlap. A weboldalnak reszponzívnak, kreatívnak és élményszerűnek kell lennie, amelyet a tartalom és a dizájn is támogat.

Fontos, hogy a fejlesztők minél hatékonyabb digitális megoldásokkal növeljék a felhasználói élményt. Ennek érdekében a szakmai zsűri értékelni fogja a pályázatok digitális kommunikációját is.

A pályázatot benyújthatja vállalkozás vagy magánszemély, aki a honlapot fejlesztette vagy a honlap tulajdonosa. A díjat a pályázó (pályázati díjat befizető) kapja, ill. veheti át.

Nevezési határidő: 2022. október 15.

Pályázni, illetve bővebben informálódni az alábbi oldalon lehet: https://www.azevhonlapja.hu/

 

Forrás: https://www.azevhonlapja.hu/

Kép forrása:

https://www.facebook.com/evhonlapja/