A szellemi tulajdon védelme
 

Startup ökoszisztéma fókuszú, közös hazai platform segíti szereplőit

A A A    Nyomtatható verzió

A magyar startup ökoszisztéma szereplőit teszi láthatóvá egy startup ökoszisztéma fókuszú, közös magyarországi platform. Ennek köszönhetően az eddigieknél sokkal jobban bekapcsolódhatnak a „nemzetközi startup vérkeringésbe” az innovatív magyar vállalkozók, inkubátorok, akcelerátorok, egyetemek, állami szervek, valamint a befektetők.

 

A nyílt hozzáférésű Dealroom.co platformot kifejezetten arra tervezték, hogy támogassa a felskálázódó technológiai iparágban érdekelt entitásokat (cégeket, befektetőket, tanácsadókat és vállalkozókat) megbízható értesülésekkel és újszerű, adatvezérelt betekintési lehetőségekkel.

 

A startupokra, növekvő cégekre és a technológiai ökoszisztémára szakosodott Dealroom.co adatszolgáltatóval létrehozott együttműködés keretében az új adatbázis nemcsak a mai magyar technológiai szcénáról, hanem a jelenleg zajló együttműködési projektekről is részletes képet ad, mivel mindegyik szereplő hozzá tudja adni az adatbázishoz a saját adatait.

 

A kezdeményezés pozitívan hat a magyar szereplőkre az egymással való kapcsolatfelvételben, valamint szélesebb lehetőséget biztosít a nemzetközi piacról érkező további befektetésekkel kapcsolatban.

 

 

Forrás:

https://www.innoteka.hu/cikk/eloszor_magyarorszagon_startup_okoszisztema_fokuszu_adatfelulet.2530.html

 

Kép forrása:

https://www.gartner.com/