A szellemi tulajdon védelme
 

Innovatív vércukorszintmérő készüléket fejlesztett a 77 elektronika Kft.

A A A    Nyomtatható verzió

Már bárki számára elérhető a 77 Elektronika Kft. által fejlesztett Dcont®ETALON B vércukorszintmérő család legújabb típusa, mely laboratóriumi pontosságú mérést tesz lehetővé. A készülék egyik újdonsága, hogy egyénileg testreszabható: a beteg vagy orvosa beállíthatja rajta például a legideálisabb vércukorcélérték-tartományt vagy a legoptimálisabb mérési időpontokat, de a készülék képes arra is, hogy hipoglikémia után az ismételt mérés szükségességét automatikusan jelezze.

Az új készülék Bluetooth kapcsolaton keresztül valós idejű adatmegosztást tesz lehetővé a Dcont® eNAPLÓ telemedicinás rendszerrel, így a beteg azonnal megoszthatja orvosával a mért adatokat.

A mobilapplikáció Android és iOS eszközön is elérhető. Ráadásul a Dcont® eNAPLÓ rendszerbe feltöltött vércukoradatok automatikusan szinkronizálódnak az Elektronikus Egészségügyi Szolgáltatási Térrel (EESZT), melyekhez így minden egészségügyi dolgozó azonnal hozzáférhet.

A Dcont® eNapló telemedicinás felületen a beteg vagy kezelőorvosa továbbá beállíthatja, hogy mikor esedékes a következő mérés, melyre az új vércukormérő rendszer hangjelzéssel figyelmeztet, ösztönözve ezáltal a használóját a betegség kontrollálására.

 

Forrás:

https://www.digitalhungary.hu/start-up/Megerkezett-az-okos-vercukormerok-uj-generacioja/18184/

https://www.e77.hu/termekek/vercukormero-rendszer/dcontetalonb#product-description

Kép forrása:

https://www.e77.hu/termekek/vercukormero-rendszer/dcontetalonb