A szellemi tulajdon védelme
 

Az idén sem marad el a Kutatók Éjszakája!

A A A    Nyomtatható verzió

Az idén is megrendezik az egyik legkülönlegesebb egész éjszakás eseményt, a Kutatók Éjszakáját, melyen számos izgalmas tudományos programnak lehetnek részesei az érdeklődők.

Szeptember 30-án délutántól késő estig rengeteg érdekes program és máskor nem látogatható helyszín várja a nagyközönséget.Számos cég, kutatólabor és tudományos intézet nyitja meg ekkor majd kapuit országszerte. A programok mindenki számára ingyenesen látogathatók, azonban lesznek olyan programok, melyre előzetes regisztrációra lesz szükség.

A rendezvényhez kapcsolódó különféle tudományos programok célja az ismeretterjesztés, a kutatói életpálya és a tudomány, valamint a tudományos eredmények népszerűsítése.

További információk a Kutatók Éjszakájáról a folyamatosan frissülő honlapon  http://www.kutatokejszakaja.hu/2016/ találhatók, de érdemes lesz követni a Facebookot https://www.facebook.com/kutatokejszakaja/?fref=ts is, ahol az előkészületekről is folyamatos tájékoztatást adnak a szervezők.

A magyarországi rendezvényeket idén is egy négytagú konzorcium szervezheti, amelynek tagjai a Bay Zoltán Alkalmazott Kutatási Közhasznú Nonprofit Kft., az RCISD Regionális Információs és Fejlesztő Tudásközpont, a Hétfa Kutatóintézet és a Tudományos Ismeretterjesztő Társulat.

 

Forrás:
Kutatók Éjszakája – http://www.kutatokejszakaja.hu/2016/

Kép forrása: http://www.kutatokejszakaja.hu/2016/