A szellemi tulajdon védelme
 

Book of design – színes design könyv 412 oldalon

A A A    Nyomtatható verzió

A design világáról nyújt látványos áttekintést a magyar és angol nyelven megjelent design könyv (Book of design), mely a magyar piacon elérhető legszebb tárgyakból és terekből – 755 látványos fotóval illusztrálva - mutat be válogatást 412 oldalon át.

A nívós kiadású könyv az alábbi témakörökben – belsőépítészet, ipari formatervezés, divattervezés – ismerteti meg az olvasókat a magyar gyártó és forgalmazó cégek termékeivel.

Külföldi designerek közül kizárólag csak azokat említi a könyv, akiknek terveivel a magyar piacon is találkozhatnak az érdeklődők.

A Book of design kiadványt mindenkinek érdemes kézbe vennie, ha csak tájékozódni akar a magyar és nemzetközi design világáról, a trendekről vagy szeretne ötletet, inspirációt kapni lakásának, irodájának berendezéséhez. Nemkülönben ha szeretne stílusosan öltözni vagy válogatni a legjobb divat- és ékszertervezők ruhái, ékszerei, kiegészítői közül.

Ha valaki kedvet kap az egyes termékek megvásárlására vagy elképzeléseinek megterveztetésére, ebben az esetben a kiadvány „Indexében” megtalálja azok elérhetőségét, akik segíteni tudnak ebben.

A Book of design kiadványról bővebben olvashatnak az epiteszforum.hu oldalán megjelent könyvajánlóban (http://epiteszforum.hu/magyar-design-412-oldalba-suritve).

 

Forrás:

Magyar design 412 oldalba sűrítve – epiteszforum.hu – 2016. szeptember 27.

Kép forrása: http://designhet.hu/2016/program/book-of-design