A szellemi tulajdon védelme
 

SIHUHU – remek csetbot azoknak, akik rendszeresen vonatkoznak

A A A    Nyomtatható verzió

A Messenger Botok fejlesztésére szakosodott RoboRobo csapata egy újabb, a mindennapi vonatközlekedéshez kapcsolódó informálódást megkönnyítő alkalmazással lépett az utazó közönség szolgálatába.

A SIHUHU névre keresztelt app azonnali tájékoztatást nyújt a MÁV menetrenddel kapcsolatban, használatával napra és percre pontos információkat szerezhetünk a vonatok indulásáról, az útvonalak időtartamáról és a jegyárakról. Gyors, kényelmes és pillanatok alatt listázza a fontosabb utazási információkat.

Rendkívüli előnye, hogy nincs szükség külön alkalmazás letöltésére. Szükség van azonban a Facebook Messenger üzenetküldő alkalmazására, melyen keresztül azonnal elérhetők a chat bot funkciói. A SIHUHU-val minimális adatforgalom felhasználása mellett folyamatosan követhetők az utazás információi, melyek pillanatok alatt megoszthatók egy vagy akár több ismerőssel is egyszerre.

A SIHUHU-t sokkal egyszerűbb kezelni, mint az ELVIRA vagy a MÁV-START alkalmazást, a fejlesztőknek azonban még rengeteg további ötletük van csetbotjuk továbbfejlesztésére, de a felhasználóktól érkező javaslatokat, igényeket egyaránt igyekeznek beilleszteni.

Aki szeretné elérni és használni a SIHUHU-t annak nincs más dolga, mint a számítógépéről rákattintani erre az oldalra, vagy a telefonos Messenger-t megnyitva rákeresni a SIHUHU-ra.

 

Források:

A MÁV is lépést tart a korral, már saját messenger chatbotjuk is van! – technokrata.hu – 2017. július 12.
Sihuhu app? Mi van? Rámcsetel a vonat, ha jön? – ujnemzedek.hu – 2017. június 16.
http://roborobo.hu/
https://www.facebook.com/roborobosihuhu

 

Kép forrása:
https://www.facebook.com/roborobosihuhu/