A szellemi tulajdon védelme
 

Idén is rajthoz áll a Startup Safary

A A A    Nyomtatható verzió

Európa egyik legdivatosabb vállalkozói rendezvényének, a Startup Safary-nak lehetnek részesei az érdeklődők Budapesten április 20-21-én. Több száz cég és ötlet mutatkozik be az idén már harmadik éve megszervezésre kerülő startup fesztiválon.

A 2012-ben Berlinből indult kezdeményezés célja a startupok világának megismertetése a szélesebb közönséggel, valamint a piaci szereplők közötti kapcsolatok építése.

A rendezvény ideje alatt a város különböző pontjain található startupok várják az érdeklődőket. A cégek egy vagy két napra kinyitják kapuikat az érdeklődők előtt, és programokat szerveznek szakmabelieknek, potenciális befektetőknek, álláskeresőknek, pályaválasztás előtt állóknak. Számos, az innovációs világban nemzetközileg elismert külföldi vendég is érkezik Budapestre a Safary miatt, akikkel az esemény különleges formátuma miatt, könnyen lehet találkozni és kötetlenül lehet majd beszélgetni.

A Startup Safary-n a hazai piacon aktív nagyvállalatok is bemutatják innovatív, digitális termékeiket és a startup világnak nyújtott szolgáltatásaikat, mint az OTP, az NN biztosító, az SAP Labs, a Morgan Stanley, illetve olyan állami cégek, amelyek feladata a hazai innovációs közeg támogatása, mint a Nemzeti Befektetési Ügynökség (HIPA), vagy a Szellemi Tulajdon Nemzeti Hivatala.

A giga fesztiválon a marketing, értékesítés, oktatás, kommunikáció, gasztronómia és életmód-tanácsadás újdonságaival is megismerkedhetnek a résztvevők.

Regisztrálni és a fesztiválról bővebben a Startup Safary weboldalán lehet olvasni: https://budapest.startupsafary.com/

 

Forrás:

Harmadjára nyílnak meg a legmenőbb budapesti startup cégek irodái – 24.hu – 2018. április 06.

Kép forrása: https://budapest.startupsafary.com/