A szellemi tulajdon védelme
 

„A jövő technológiái” címmel kiállítás nyílik

A A A    Nyomtatható verzió

Az ország legnagyobb és leginnovatívabb kiállítása lesz látogatható május 01-től június 30-ig a Fusion Rendezvényközpont szervezésében, Budaörsön, 3000 m2-en.

Az odalátogatók találkozhatnak majd a világ újdonságaival, a közeljövő áttörő fejlesztéseivel, melyeken a legnagyobb technológiai cégek szakemberei dolgoznak és hamarosan a hétköznapok meghatározó részévé válnak.

A nagyszabású rendezvényen robotokkal, VR technológiával, okos szemüvegekkel, távvezérlésű okos otthon modelljével, önparkoló és önvezető autókkal várják a látogatókat, de emellett bemutatják a jövő digitális iskoláit is és a humán teljesítményt lassan túlszárnyaló mesterséges intelligenciát is.

A szervezők a programok összeállításakor a gyermekekre kiemelt figyelmet fordítottak, így játékosan, izgalmasnál izgalmasabb fejlesztő programjuk segítségével ők is részt vehetnek az ifjú mérnökök iskolájában. Csak egy kis ízelítő a programokból:

·         Részt vehetnek egy informatika órán, ahol megismerkedhetnek a programozás alapjaival;

·         Lego robotot építhetnek;

·         Drónokkal repülhetnek akadálypályánkon.

 

A kiállítás helyszíne:      Fusion Élmény és Rendezvényközpont – 2040 Budaörs, Keleti u. 1.

A kiállítás nyitva tartása:             2018. május 01-től 2018. június 30-ig, 10:00-20:00 óráig.

 

A szervezők „Kütyük a jövőben” témában rajzpályázatot hirdetnek a gyermekek kreativitásának és önkifejezésének ösztönzésére, vizuális kultúrájának fejlesztésére.

A fődíj: a nyertes egész osztályát (maximum 25 fő) vendégül látják a kiállításon.

A pályázatokat 2018. április 26-ig várják az élményközpontba.

A rajzpályázatról bővebben a Fusion Élményközpont oldalán lehet tájékozódni: http://www.fusionbp.hu/szolgaltatasok/kiallitasszervezoknek/

 

Forrás:

A JÖVŐ TECHNOLÓGIÁI KIÁLLÍTÁS – fusionbp.hu

Kép forrása: http://www.fusionbp.hu/szolgaltatasok/kiallitasszervezoknek/