A szellemi tulajdon védelme
 

Bemutatkozott a Startup Campus Global Program

A A A    Nyomtatható verzió

Az egyetemi bázisú inkubációs program megoldást nyújt a helyi startup ökoszisztéma legsúlyosabb problémájára, a startup vállalkozások utánpótlásának hiányára. Az utánpótlás folyamatos biztosításán túl a program támogató szolgáltatások kialakításán keresztül alkalmas a startup vállalkozások befektetési szakaszra történő felkészítésére.

A decentralizált inkubátor hálózat célja, hogy az egész világot átfogó szervezetként segítse az érettebb startupok nemzetközi piacra lepését. A globális programban Budapest mellett, olyan városok szerepelnek mint London, Berlin, Hong Kong, Szingapúr, Chengdu és Shenzhen, majd további európai és tengerentúli állomások indulása várható.

Két fő programjuk - a három lépcsős Soft-Landing Program, valamint a Business Validation Tour, - dedikált megoldást nyújtanak azokra a problémákra, amikkel egy startup a nemzetközi piacra lépés során szembesülhet. A programok legfőbb célja, hogy a különböző piacok és startup ökoszisztémák között hidakat építsen, valamint megkönnyítse a startupok globális növekedését.

Hivatalos weboldala: http://startupcampus.hu/

 

Forrás:

Lépj startupoddal a nemzetközi piacra – hirek.prim.hu – 2018. június 11.

Kép forrása: https://startupcampus.hu/